Stillinger

Tandslet Friskole søger 2 nye lærere fra 1. august


Vi søger en dansklærer til indskolingen/mellemtrin og en dansklærer til mellemtrin/udskoling. Andre fag kunne f.eks. være tysk, engelsk, håndværk & design, madkundskab, kristendom, geografi eller biologi. Det vigtigste er, at du har hjerte for børnene, at du er god til klasserumsledelse og har blik for både fællesskabet og den enkelte.


Vi er på udkig efter dig…


  • Hvis du vil en friskole, der på trods af sine snart 18 år, stadig er i rivende udvikling – både de fysiske rammer og pædagogikken.

  • Hvis du holder af afbræk i dagligdagen i form af projekter, ture ud af huset, ekstra tid med klassen og andre fælles oplevelser for hele skolen.

  • Hvis du har blik for den enkelte elev i en samlæst klasse og sætter pris på tiden til at nå alle med din differentiering.

  • Hvis du gerne selv vil bestemme, hvornår du lægger din planlægning, når det ikke kræver samarbejde i teamet eller lærergruppen.

  • Hvis du har ideer til at gøre vores friskole bedre og opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling.

  • Hvis du vil være del af et fællesskab, hvor vi vil hinanden det bedste og støtter hinanden, fordi vi sammen når længst.


Stillingerne er på fuld tid, men kan justeres efter behov.


Læs mere om os på www.tandsletfriskole.dk. Du er meget velkommen til at kontakte os forud for ansøgningen, hvis din interesse er vakt.


Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skolens leder, Rasmus Ladefoged på skolen tlf: 74 40 55 77 eller privat tlf: 74 47 46 01 eller mobil tlf: 23 20 91 11


Samtaler gennemføres i uge 16


Ansøgning vedlagt udtalelser mv. fremsendes pr. mail til friskolen@tandslet.dk eller til


Tandslet Friskole
Ertebjergvej 2
6470 Sydals


Senest d. 16. april