Aktuelt

Motorik


En dejlig motoriktime i skoven med 0. og 1. Klasse. Vi kunne se og høre, at foråret nu for alvor er på vej 😊


Smart, Parat, Svar!

Vores 6. klasse har været på biblioteket i Sønderborg og deltaget i quizzen Smart, Parat, Svar. Quizzen handler om både paratviden og samarbejde på holdet. De VANDT og kan nu kalde sig kommunens klogeste 6. klasse.

 

Stort tillykke med den flotte præstation!

Historieprojektet 2018


Alle elever på friskolen har i denne og næste uge fokus på hverdagen som barn, som voksen eller som soldat under 1. verdenskrig.

Hele skolen har i den anledning besøgt Sønderborg slot for blandt andet at lære om skolen for 100 år siden. Det var spændende at høre om, hvordan skoletasken, madpakken, bøgerne og skriveredskaberne så ud dengang. Eleverne i 4. og 5. kl. blev undervist som dengang, så de skulle synge, læse højt fra Ole Bole, regne på tavler og så blev diverse afstraffelsesmetoder forklaret - men heldigvis ikke brugt.

Strygerne spiller igen..


Så er vi startet på strygeinstrumenterne igen efter sommerferien.

Teaterprojekt 2018


Nu er teaterprojektet skudt igang, og vi er alle i fuld gang. Vi har næsten fået sat hele scenen op, skuespillere og kor er også ved at have styr på det meste og her nede i PR er vi også i fuld gang. Vi har haft besøg af både classic fm og SønderborgNYT. Vi er så småt ved at kunne mærke at præmieren kommer tættere på!

Teaterprojektet 2018


I de næste 2 uger har vi på skolen teaterprojekt. I øjeblikket er vi i fuld gang med forberedelserne, der bliver sunget, danset, sat scene op og fundet kostumer. Alle er i fuld gang og nyder forberedelserne, til det der i slutningen skal blive til en musical. Teaterprojektet er for alle i 4-9. klasse.

Teaterstykket vi i år skal spille er bøllebob, en rigtig klassiker som alle børnene kender.