Strygeorkester

Strygeorkestret


Tandslet Friskole har fået deres helt eget strygeorkester, og det er vi både glade for og stolte over.

Strygeorkestret er lavet i samarbejde med Sønderborg Musikskole. I første omgang var der tale om et et-årigt projekt, og med baggrund i det gode samarbejde, der har været mellem lærere fra musikskolen og friskolens egne lærere, er der lagt en grundsten til et godt fremtidigt samarbejde. Projektet løber nu på 6. år og vi regner med at samarbejdet med musikskolen kan fortsætte i mange år.


Heine Steensen har stået i spidsen for projektet, der startede op i efteråret 2015. Heine Steensen og Otto Andersen står for undervisningen af de 23 strygerelever.

Undervisningens omfang er 2 timer om ugen. I første time gives den på små hold og  i anden undervisningstime samles grupperne til et stort strygeorkester.

Fra skolens side er det Arnout Boersma der deltager i projektet. Arnouts opgave er udover at være akkompagnatør, at sikre at rammerne for den gode undervisning er til stede.

Allerede nu er det tydeligt hvilken glæde undervisningen bringer for både børn og lærere.

Opmærksomheden og evnen til at følge takt, der er en af de store gevinster ved arbejdet med strygeorkestret, smitter allerede af på den daglige undervisning.


Jo. 1 + 1 giver mere end 2


I kan finde projektbeskrivelsen her