Aktuelt

Lær at lære

Tandslet Friskole

Teaterprojekt 2018

 

Nu er teaterprojektet skudt igang, og vi er alle i fuld gang. Vi har næsten fået sat hele scenen op, skuespillere og kor er også ved at have styr på det meste og her nede i PR er vi også i fuld gang. Vi har haft besøg af både classic fm og SønderborgNYT. Vi er så småt ved at kunne mærke at præmieren kommer tættere på!

Teaterprojektet 2018

 

I de næste 2 uger har vi på skolen teaterprojekt. I øjeblikket er vi i fuld gang med forberedelserne, der bliver sunget, danset, sat scene op og fundet kostumer. Alle er i fuld gang og nyder forberedelserne, til det der i slutningen skal blive til en musical. Teaterprojektet er for alle i 4-9. klasse.

Teaterstykket vi i år skal spille er bøllebob, en rigtig klassiker som alle børnene kender.

 

Sidste dag i læseprojektet

 

I næsten 3 uger har der været læseprojekt - en time om dagen læser alle elever på hele skolen. Det er en fornøjelse at færdes rundt på skolen og se børn, der er fordybet i en god bog. Der er også mange andre læseaktiviteter i gang rundt i klasserne.

Dejlige januar

 

0.kl. løber hver morgen, hele året rundt, ud til "Godmorgentræet" Det er en tur på ca. 1 km. Denne morgen var de heldige, der var både sol og spændende isklumper. Efter løbeturen er de friske og klar til alt det nye, der skal læres.

Pølsehorn for skoleuniformer, sko og skoletasker

 

3. klasse på Tandslet Friskole har solgt pølsehorn og pengene er gået til et børnehjem i Sri Lanka.

Børnehjemmet House of Light arbejder for at give gadebørn en ny start på livet. Børnene kan nu gå i skole med nye skoleuniformer, sko og skoletasker som følge af elevernes salg af pølsehorn. Ida, som er elev i 8. klasse, har besøgt børnehjemmet og afleveret breve, tøj og hilsner fra eleverne

 

 

Tillykke til Ida

I dag fik Ida Henningsen fra Udgård overrakt sin præmie på det sønderjyske hus.

Hun har vundet en 2. plads i Sønderborg Kommunes essay-konkurrence i forbindelse med kommunalvalget.

Konkurrencen "Skriv for Demokratiet" er én af indsatserne i forbindelse med, at Sønderborg Kommune er Årets Ungdomskommune 2017. I den anledning bliver der året igennem arbejdet med involvering af de unge i lokaldemokratiet.

1.skoledag August 2017

 

Dejlige billeder fra 1.skoledag.

Hjertelig velkommen til de nye elever i 0.klasse og deres familie !

Sommerferie !!!

 

I dag har vi sagt på gensyn til eleverne fra 9.klasse. Vi ønsker jer alt det bedste for fremtiden.

 

Tandslet Friskole | Ertebjergvej 2 | 6470 Sydals | Tlf: 74 40 55 77 | Fax: 74 40 55 78 | E-mail: friskolen@tandslet.dk